terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, February 13, 2013

[DEKORASI] bawah tangga

Assalamualaikum




okey, update blog lagi. dah kena sawan blog. jadi gian nak update blog. kesian kat diri sendiri. (--") entry ni nak tunjuk something yang akan buat korang terkejut kucing. meowwww!!!! HAHAHA.. taknaklah terkejut beruk, tak comel. tukar jadi terkejut kucing. hihihi.. boleh jugeeekkkkkk.. 



ya ampuuuunnnnnnnn.. rumah sapelah yang bersepah tu. HAHAHAHA.. mesti tak percaya kan?? memang tu lah keadaan bawah tangga kat rumah kami. bersepahhhh!! macam² ade kat situ. kotak HT pun masih ade lagi kat situ. sepatutnye dah boleh buang dah tu. waduh waduhhh.. rangka tingkap tu nak buat kat dapur, so parking kat situ jap. 




ape nak buat dengan barang² tu?? haaaaaaaaaaaaaaa.. kami dah ada perancangan. tapi, just wait and see je lah. sebab still in progress lagi. :) nampak tak tangga tu pun tak habis cat jugak. bhahahaha.. sebab sebab sebabbbbb.. ntah. hihi. tunggu je lah nanti. :p




tu baru barang kat bawah tangga. belum barang kat dalam bilik lagi. banyaknye barangggg.. tapi tempatan simpanan takde. alahai. nak kene tunggu dapur siap dulu. buat sementara ni tak boleh reveal sangat. tak surpriselah nanti. hihihi.. jeng jeng jeng..




dah. tu je nak cerita. tata!! :)




#notakecik : sakit pulak bahu kite. adoi.. T_T


No comments: