terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, December 2, 2011

abang angkat,abang sayang,abang terangkat,abanggggg zzzzzz..

abang angkat??kihkihkih..serius aku rasa macam lawak plak bila teringat dulu mase aku study kat UiTM,aku ada abang angkaaatttt..kihkihkih..


ehh..jap..jap..cik abang,kalau awak baca ni,jangan nak jeles² plak yeee..cubit kang!!


actually dulu aku bukan jenis yang nak kenal ngan lelaki² ni..aku kan pemalu..kahkah!!ambooii ayaaatttt..macam mintak pelempangggg..entah camnelah aku boleh TERada abang angkat tu..ewww ewwww..geli mat mat mat..


tapi abang angkat aku tu,dia baik..aku memang suka dia..COP!!bukan suka ade feeling² okkkkeeeyyyy..means,suka cara dia..dia suruh aku study,jangan SMS selalu,jangan main game je,kadang² dia ajak aku study sama²..haaa memang bagus betul ada abang angkat yang camtu tau!!


dulu masa aku part 1,aku punye pointer memang sikit je..ada subjek yang hampir² nak kene repeat..nasib baik lulus..pastu sejak kenal dia,pointer aku terus naikkk!!pehhhh..memang tak percaya jugak aku boleh dapat pointer 3.........berapa ntah..tapi takdelah sampai dapat DL..heee..



pastu bila abang angkat aku tu dah buat bodoh je dengan aku,aku punye pointer terus DROP!!kene repeat 2 paper!!uwaaaaaaaaa..sedih sangat masa tu sebab aku takde supporter..dah tu aku SINGLE mase tu kaaannn..cuma harapkan dia jelah nak naikkan semangat aku..tup² tiba² dia dah tak layan aku..pasal ape ntah aku pun tak tahu..


ade jugak aku tanye dia kenapa dia dah tak layan aku,tapi dia langsung TAK JAWAB pertanyaan aku..aku ADD facebook dia pun dia TAK APPROVED!!sampai sekarang masih jadi tanda tanya beb!!sob..sob..SEDIHHHHH!!aku ingat dia lagi sampai sekarang tau!!hmm.. :(


entah² dia dah tak ingat aku langsung dah..ye lah,dah lame tak jumpe kan..iskkk tetibe rase sedih plak..uwaaa..nak nangis!! :'(


kalaulah dia baca blog aku ni,aku nak dia tahu yang aku tak pernah lupa dia sebab dia dah banyak berjasa kat aku..iskk iskk.. T_T


tapi tu pun kalau dia baca lah kaaannn..aku tahu dia TAKKAN baca blog aku ni haaaa..dah lah suka bebel ntah pape..haaiihhhhhh.. ~_~"


ehh!!korang abaikan tajuk entry tu haaa..aku cuma nak cerita pasal abang angkat jeeee..bukan abang sayang or abang TERangkat pun..hew hew hew..


dah,aku taknak cerita lagi pasal dia,nanti kang meleleh plak airmata ni..wuwuwu..baik aku pikir pasal kawen je..lagi beberapa bulan je ni..haihhhh..---->terus stress bila bukak topik pasal kawen..


mengantuk plak,nak tidolah..papai..


-end-


#notakecik : apesal tetiba nak cerita pasal kenangan lama ni??puiii!!

6 comments:

hafiz hafizol said...

tok angkat takde ae??? Bahahahhaha XD

✿....rossa alina....✿ said...

hafiz hafizol : tak main la nak tok tok angkat..hahahaha..hampeh tol.. ;p

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hehe ingatkan terangkat ape laa td. tp rmi jugak org yg dh trgkat abg angkat ni kan..

abah khalisha said...

meh abah sudi jadi abah angkat..hehehe
Berjaya Puaskan Nafsu Sendiri

Hardy Boy said...

wah, ade abang angkt tu. saya dlu pn sempat juga ade sorang kakak angkat, skrang dia pn dah jadi wife orang lain sudah.hehehe..

wah-wah, nak kawin sudah... Best kawin, sebab tu la moment yg xkan kita lupakan seumur hdup. klu lelaki lain la, klu rase tak cukup 1 moment kawin, boleh tambah lagi cukupkan 3-4 moment.hahahaha (gelak gatai..)... Semoga segala urusan Rossa dipermudahkan segala2nye (^_^)

✿....rossa alina....✿ said...

♥ MRS ZACKS ♥ : kikiki..haaa pk lain la tuuuu..haa ye la skrg ni ramai gak yg terangkat²..tp saye x pon..heeee.. :p

abah khalisha : woahhh abah angkat??jeng3.. :)

Hardy Boy : laaa kakak angkat da kawen??so,xbleh la nak angkat² ngn dia dah..nti kene baling ngn kerusi plak..kikikiki..orait..tq ye..mintak² semua berjalan lancar.. :)