terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, December 25, 2011

Lisa Surihani n Yusri nak kawen??ape ade hal...

okey,sebelum taip lagi panjang,nak pakai speck jap..almaklumlah..rabun..kihkihkih.. *dush!!dush!!dush!! tu pun nak bagitau..


eh,Lisa Surihani nak kawen ngan Yusri..wahhh nak kawen betul dorang ni eh..tapi,macam ramai je yang tak suka dorang ni kawen..nape tak suka??ada pape yang aku tak tahu ke??kahkahkah.. *minah kepoh


kalau dah tu jodoh dorang,doakan je lah yang terbaik k..dorang lebih mengenali antara satu sama lain..kita ni sapa untuk tentukan jodoh orang lain..


ade pulak orang yang dah kawen pun still cakap.."alamak,melepas pulak tak dapat Lisa Surihani.." kalau bini korang tau korang cakap camtu,naya korang kene tido luar..hikhikhik..


aku tak ambik port sangat pun pasal dorang ni..aku tau pun sebab baca paper tadi..kalau dorang dah plan nak bina MASJID,takkanlah nak halang kan??hew hew hew..


daripada aku fikirkan pasal dorang ni,better aku fikir pasal wedding aku jeeeee..laaaaaaaaaagiii bagusss..heee..


tata..


-end-


# notakecik : sedang menunggu seseorang pulanggggg.. :)

No comments: