terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, December 4, 2011

tak layan OMBAK² ni..

tadi keluar dating² dengan cik abang..biasalah kan kalau dah hari minggu ni memang tak sah kalau tak keluar dating..hew hew hew..


sampai je kat Jusco tu mulalah teringin nak tengok wayang..haihhh dah lame kot tak tengok wayang kaaannn..tapi queue panjaaaannnngggg gileeerrrrr..ahhh ni mesti kes nak tengok "Ombak Rindu"..tapi ktorang still beratur jugak..heee..takpe,ktorang kan penyabar..kikikiki..


aku saje je test tanye kat cik abang,"nak tengok Ombak Rindu ke??" dia terus buat muka..kihkihkih..dia tak minat cerita tacing² ni,lagi² kalau kat wayang..kalau cerita yang buat dia berfikir,cerita kelakar,or cerita yang ada action² tu dia suka lah..


so,arini ktorang tak layan Ombak Rindu..tapi layan Puss in Boots..heee..even cerita tu macam dah basi kot sebab dah masuk 2minggu cerita tu keluar tapi ktorang layankan je..memang tak rugi tengok cerita meow² tu..kelakar..dah lah suka buat muka comel..gerammmm!!


pastu dia minum air susu tu dari cawan,eeee..geram giler tengok..dengan buat muka comelnye,besarkan mata..kihkihkih tu lagi tak boleh tahan gelak..adoooiiii..



bila dah habis,semua orang sibuk nak keluar..tapi ada sorang budak kecik joget² kat depan..hahahaha comel je dia joget..mak dia panggil² ajak balik lagi dia joget²..suka sangat ngan lagu ending dia kot..


lepas tengok wayang terus balik,malas nak jalan² lagi sebab dah letih..esok kena kerja pulak..dah,aku nak tido..mengannntukkkk..okey,selamat malam ye semua..papai..


-end-


#notakecik : harap sangat esok Isnin yang BEST!!

No comments: