terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, August 16, 2011

annoying campur sabar sama dengan STRESS!!

bila kerja dalam satu kumpulan/pasukan,semua mesti kena bagi kerjasama kan??aku bukan nak kate aku ni baik gila babeng..aku pun kadang² ade jugak curi tulang..


tapi,even aku curi tulang,aku still lagi ADA kat opis ni haaaa..so,kalau bos cari,aku memang ADA kat sini..kalau bos cari aku,aku boleh cakap.."CAKKK boss!!lobang idong saya masih ade kat sini.."


aku tau,korang mesti ade jugak curik tulang kan??eleleleleleee taknak mengaku plakkkk..baik korang mengaku!!kalau taknak,nanti bulu idong korang cepat cepat tumbuh panjang..


tapi kalau dah selalu sangat curi tulang ni tak elok pulak kannnn..kalau bos cari korang takde,kan dah susah..dan menyusahkan orang lain..haihh..kesian kat kawan² yang lain kene cover keje korang..tak kesian ke??kesian tau..tu namanye dah menzalimi orang lain..haishhh..


haaa lagi satu,kalau korang ni pompuan,lagi² yang dah kawen, mesti dah pregnant kan??mane la tau rezeki korang,dapat anak kembar pulakkkk..kihkihkih..


mase pregnant,kompem korang mabuk² kan??pastu korang asyik hilanggggg je..kawan² tengok kat tempat korang,korang takde..bos tanye,"mane si polan??" kawan² korang cover line baeeeekkkk punyoooo..


aku tau aku belum rasa lagi mabuk² bagai sebab aku belum kawen..tapi,tak boleh ke korang consider sikit..orang lain yang mabuk pun,takde pulak asyik hilang je manjangggg..


kalau camtu baik korang amek cuti tanpa gaji pergi cuti puas² kat rumah..nak guling² atas lantai pun orang tak marah..nak berdengkur kuat² pun takde orang tegur..so,takde la makan duit haram sebab tak buat kerja langsung..kahkahkah..


yang main game or tengok movie tu lain citer la bhaiii..aku pun kadang² main game jugak..kadang² tengok movie jugak..kahkahkah..sekurang²nye korang ade jugak kat opis tu,so,kalau bos korang mintak pape,korang boleh get ready..


haaaa lagi satu,aku paling menyampah kalau bos suruh buat kerja,korang bagi alasan "tak larat"..alasan..alasan..alasan..sampai mati pun hidup dengan alasan..baik korang cakap je "saya malas la nak buat kerja tu.." kan senang..


ni takkkk..baru suruh buat kerja sikit,dah kate tak larat..kadang² ape yang korang buat tu,buat kawan² korang rasa annoying la bhaiiii..ehh!!aku pernah demam² pun pergi je kerja sebab terlalu rajin..kahkahkah..[poyo!!]


ehh??ehh??ade yang terasa ke??sorry bhaiii..aku tak niat pun nak buat korang terasa..aku cuma bagi pendapat je..kalau korang terasa,pergi rendam kepala dalam kolam laju laju..


dah lah malas aku nak sambung..kang ade yang kecik hati ngan aku pulak..kahkahkah..kot² la ade orang kecik hati,jadikan lah ini sebagai teguran cara kasar untuk korang ye..terimalah hakikat..


okey tata..


-end-


#notakecik : lapar la pulakkkk.. T_T



8 comments:

Hana Soffelia said...

Setuju. Kalo nak ngular tu biar bijak sikit. Daripada g ngular tak tentu arah, baik ngular depan pc, at least bos nmpak ko. Bila dia pggl je, cpt2 ko blh menyahut. Xde susahkan sape2. Agak2 ko rasa dh lama sgt ngular main game ke, ko tgk org lain sibuk buat keje, bos ko ke hulu ke hilir kepit fail, msti ko rasa berslh punya, sbb ko ngular, org lain buat keje. Dr situ ko dh insaf. So, akhir sekali, tlglah jgn menyusahkan orang wahai pengular-pengular berjaya! hahaha

(eh.. tetiba nak lepas emo kat sini, apahal) kahkah

kaizen said...

btol2... kalo x larat sgt amek cuti je la...

*haram duit kalo asek mengular jer...

kayrul-shah said...

susah nya kalau kat tempat keja ada yang kuat mengular pastu kita plak yang kena cover keja orang tue...sabar je la

dylla abas said...

senario biasa yg akan berlaku di mana saja..face it..huhu :)

liya alia said...

wahhh.. tahniah pandainya teka.. saya kalau keja dulu selalu jegak curi tulang. curi tulang pegi toilet ja.. lepas 5 minit ada balik kat tempat keja tu

Wadi AR said...

jgn stress cpt nanti berkedot. kehkehkeh

erysweetie said...

hihi..jgn stress stress..nnt muke cepat berkedut =p

✿....rossa alina....✿ said...

Hana Soffelia : ehh..ehh..hana..rileks..hahahaha..dia plak yg emo2 ye??kihkihkih..

kaizen : bek soh kawan ngan ular terus..hehehehe..

kayrul-shah : mmg xsuke pn..pastu buat muka xbersalah..haihh..

dylla abas : tgh tabah mengharungi dugaan..ecececece..hhihi..

liya alia : wooohhhh ni la muka yg slalu mengular tu..kihkihkih..lamenye g toilet..haha.. ;p

Wadi AR : please jgn doakan sy cepat kedutttt..hahahaha..

erysweetie : ohh tidakkk..ni lg sorang..jangan doakan sy cepat kedut tauuuu!!hahaha.. ;p