terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, August 4, 2011

dah lah kedekut,main jeling² pulak..cehh!!

hari ni hujan je kan??pergi kerja,hujan..balik kerja pun hujan..tension aku dok kat jammed je..tahun lepas naik moto,so takde la stress camni..sekarang ni dah naik kereta,macam tak best pulak..STRESS sepanjang jalannnn... T_T


aku ade berniat nak naik moto balik..tapi,kalau hujan camne??hueee cukuplah aku dulu sakit² sebab naik moto..aiyooo..terpaksa lah bersabar dengan dugaan² itteww..


hamboiii kemain panjang betul intro aku..kekekeke..dah la tajuk entry ngarut²..tetttt~ehhh tajuk entry ade makna la weiiii..baru je jadi tadi mase otw nak balik..


sape² duduk kat area Damansara,sila kembangkan idong laju²..ohh!!buruk benor ghope hanggg!!


tadi kaaannnnn...dekat tol Damansara kot,yang nak menghala ke NKVE..ntah lah aku main lalu je..name tempat tak tahu..kahkah..mase aku nak lalu tol kannnn..aku TERlajak..aku TERpergi kat lorong TnG..ingatkan lorong TUNAI pendek lagi..rupanya dah panjang berjelaaa..


pastu,aku try la nak potong 1 kereta ni..ehhh..bukan niat nak potong k..aku memang betul² dah TERlajak tauuuu..punyalah kedekut nak mamposss tak bagi aku masuk lane..ape,kau hengat jalan tu abah kau punye ke??


takde lah,maybe dia ingat aku ni sengaja nak potong ke kan..tapi,apeeee lah salahnye bagi je aku masuk lane??bukan aku tak bagi signal??aku bagi k..


hampeh betul la mamat ni..mamat??ha'aaahhh..memang lelaki yang drive kereta tu..cehh!!penat je aku bagi signal tauuu!!nasib baik driver lori belakang kereta mamat tu baik hati..


memang aku dah sumpah seranah kat dalam kereta tu..tapi,aku takde la mencarut²..kang kurang pulak pahala puasa aku..aku cuma lepaskan geram je..


aku cakap sorang²,"ooo ko kedekut ngan aku ye??takpe..takpe...ko tunggu la nasib ko..orang kedekut memang selalu rugi!!" penuh perasaan aku cakap weiiii!!


lepas dari tol tu,jalan masih jammed..aku saje je lalu sebelah kereta dia..pehhh!!jeling tak hengatttt!!hampeh betul..apeee??ingat kau sorang je ade mata??


aku terus cakap sorang² lagi.."pehal pulak nak jeling² aku??tengok,ko kedekut ngan aku pun,ko still stuck kat sini..padan muka!!"


tak lame tu aku tengok kereta dia dah hilang..ehhh takkk..rupa²nya dia follow belakang aku..hahaha..bajet macam boleh je nak follow aku kannnn..kereta dia besar..kereta aku kecik je..boleh main selit²..


last² kereta dia kena stuck ngan lori..pastu aku tak tahu ape jadi ngan mamat tu..sebab dah hilang dari pandangan mata aku..


tu lah,lain kali,jangan kedekut..lagi² bulan Ramadhan ni..lantak kau lah kau agama ape sekalipun,tapi kalau kite buat baik,kite akan di balas baik..kau buat tak baik ngan aku,so kau terima lah padahnye..kahkahkah..


okebai!!


-end-



# notakecik : arini buka lambattttt.. T_T
 

1 comment:

si cantik sally said...

ceh..rajin kao yek buat day 1,2,3...ni..ak ngah malas ingat nak buat jugek tapi kije byk takot x sempat plak..hehehe