terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, August 13, 2011

# puasa : day 12

weee...dah lepas puasa ke 12,harini masuk puasa yang ke 13 pulokkkk..ehh,korang jangan pelik la sebab aku buat entry untuk semalam punye..sepatutnye aku nak update blog malam tadi..tapi disebabkan kepenatan yang terlampau,aku tertidooooo..kihkihkih..


mane la tak penat..balik kerja pukul 6.45 petang..nak dekat pukul 7 tuuuuu..sebab tunggu HUJAN reda..err sebenarnye,kat tempat kerja aku takde lah hujan lebat sangat..renyai² jee..hahahahahahahaha..korang tertipu ngan entry semalam..tapi kalau renyai² pun,lame² basah jugak khennnn..


aku agak²,kat tengah² highway mesti hujan lebat sebab awan semalam memang hitam gila..dah biasa dah kat area Damansara tu..kalau awan nanonanonanonanooooo..PANG!!erkk!!ternyanyi pulak..teeehehehehe..kalau awan hitam,mesti hujan lebat..


nasib baik lah aku tak redah..ehh!!kalau redah pun,aku tak kisah pun..cuma agak merana gak la kene bonceng moto 1 jam dalam kesejukan..tak kuaseee aku..lainlah kalau cik abang yang bawak moto..ade la jugak orang nak hangatkan badan aku..nasib baik bulan puasa,kene cuti dari sesi hantar menghantar ni..hew hew hew..


nasib baik lah [lagi] aku tunggu lama sikit..sebab bila aku dah gerak balik tu,aku tengok jalan dah basah,lopak² dah banyak..tu kompem baru lepas hujan lebat..fuuuhhhh..aku ni boleh jadi pakar kaji cuaca..boleh tau sendiri..kahkah..


sampai rumah pukul 7.45 malam..aku tak boleh nak bawak moto laju² sebab minyak nak habissss..aku malas nak isi kat Damansara..dah la jalan jammed..kalau aku pergi kang,nanti nak kuar dari situ,kene himpit²..tak kuaseeee aku..lagipun,salah satu cara nak jimatkan petrol kan kene bawak slow²..haaaa ni tips dari aku..kihkihkih..


aku malas nak buka kat opis sebab serammmmmmm..ngaaahahahaha..pengecut betul aku ni..bulan puasa bukan ade hantu pun..kecoh lebihhhh..


aku tak suka singgah kedai makan sorang²..tak syokkk!!aku lebih rela berlapar wei..tapi,kalau lambat²kan waktu buka,tak boleh pulak kan??tapi......nak buat camne..dah alang² balik,biar lah sampai rumah terus..huhu..


tetiba rasa nak main game la..okey la,aku nak main game satt..nanti free² aku update story lagi..kahkah..[perasan macam ade orang nak baca story aku]


tata..


-end-



# notakecik : aku merajuk..orang tu nak pujuk pun.. :(



8 comments:

Hana Soffelia said...

haha nsb baik xredah hjan? hehe berani u bwk moto kt highway. Kalo hana, jgnkn kata highway, jln bese pun tkt nak naik moto. kt kg je naik moto. hehe

ABU said...

tuptap tuuptap raya dah hahaha

Shawn Razaleigh said...

gila rempit.hehehe

sifu im said...

wahh..ko merempit er?kagum aku..hehe

✿....rossa alina....✿ said...

Hana Soffelia : hahahaha nak buat cmne..dah terpaksa..kalo x,x g keje la jawabnye.. ;p

ABU : yeaaahhhh raya..ehh,blom la..

Shawn Razaleigh: hahahaha nak join??

sifu im : kagum??kahkah terima kasih..jom race..

muhamad hanif said...

nasib baik aku baca smpai habis..


wahahahahaha !!

::contengan hati::)) said...

dah raye ke belum hehehe ;)

✿....rossa alina....✿ said...

muhamad hanif : err..terima kasih la baca sampai habisss..hikhik.. ;p

::contengan hati::)) : haaaaa dah raya dah..jom makan kuih raya..kihkihkih.. ;p