terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, August 24, 2011

ooo blogger ni sepupu kepada kawan 'orang' tu..

hai bloggers..jumpe lagi..muaahahaha..korang dah makan??ehh..puasa ekk??kuikuikui..dah update entry??belum??pegi update sekaranggggg!!


bosan pulak kat opis nih..mood kerja dah takde..aku tengok biskut raya yang aku beli kat depan aku ni,nampak menggoda jeeee..alahai..sabaq naaa..kat rumah kang,boleh melantak puas²..


ehehhh..tajuk entry tu nak kate sape ekk??kuikuikui..sape² je lahhh..tak payah lah aku nak mention ape² kat sini..tapi yang aku tau,ade sorang blogger ni sepupu kepada kawan 'orang' tuuuu..siapakah 'orang' tu??jeng..jeng..jeng..sape² je lahh..RAHSIA..


agak² kalau tau,diam² sudah..kalau tak tahu,bek jangan tanya sebab aku memang takkan bagitau pun..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..


kalau bloggers tu tau pasal aku,hope ignore je la yeee..sebab aku memang tak sangka pulak si blogger ni sepupu ngan kawan 'orang' tuuuu.. 


ehh..aku buat entry ni bukan nak cari gaduh ke,nak tarik² rambut ke,ape ke..bukan..bukan..cuma aku terkejut jeee..hehehe..sebenarnye dah lame kot aku nak buat entry pasal ni tapi,asyik tak terbuat je..kuikuikui.. 


so,ni tengah bosan²,check balik kat draft,ade pulak post yang tak habis create..tangan ni pun gatal² nak suruh habiskan jugak..hew hew hew..


woiiiii!!aku bosan laaaa..nak buat kerja pun takde mood dah ni..nak balikkkkkkkkkkkk..korang tak bosan ke?? @_@


tata..


# notakecik : perut aku dah krukk krukk dah ni.. T_T

7 comments:

Hana Soffelia said...

Tak sangka ye, rupanya sepupu orang tu.. Ish..ish.. kecik je dunia ni.

Eh, tp sape orang tu? hahahaa

mizzkechique said...

MK pun bosan..marila dgr lagu raya.. haha

cheqna said...

cheqna baru pas selesai mengerjakan fail2..patah tengkuk...=)

Heidi Shafiq said...

aku pun bosan gak.. jom balik.. :P

Irma A.Wahid said...

http://irm4blues.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-mereka-part-2.html

kad raya buat anda...credit tuk saya~~~tq~~~

dylla abas said...

bosan gak.ni dr td dok BW je kejenya..hehe :p

✿....rossa alina....✿ said...

Hana Soffelia : sape??ade laaaa..hahahahaha..xnak bgtauuu...

mizzkechique : lagu raya kat radio da banyak dah..hahahaha..

cheqna : patah tengkuk??ishh bahaya ni..hahahaha..

Heidi Shafiq : jom la balik..haishh..

Irma A.Wahid : thanks.. :)

dylla abas : hahahaha same la kite bw je..tp ni pun bosan gak..huhuhu..nak balikkkk.. ~_~"