terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, August 9, 2011

yeah yeah dapat bonussss!! ^_^

macam yang semua maklum,semua penjawat awam akan dapat duit raya!!yahuuuu..tak kisahlah bonus dapat sikit je..setengah bulan gaji atau minimum RM500 pun dah kira bersyukur sangat²..sekurang² ADA..daripada TAKDE langsung..kekekeke..


mula² aku macam tak percaye je wei..sebab dari semalam lagi dia orang dah kecoh²..ingatkan cume rumors je.. hahaha..pastu aku baca la kat SINI,haaaa baru percaya..kihkihkih..


yeah..yeah..dpat duit raya..bolehlah guna sikit untuk repair kereta tu..


ehhh jangan merungut tau even dapat sikit..tu pun kira rezeki tau..bersyukur je wei..kalau tak bersyukur,nanti ALLAH tarik balik kang,haaaa baru korang ternganga..


so,bersyukur lah dengan ape yang ada yeeee..


takde mende nak story mory kat sini..so,nak melepak kat blog orang lain pulakkk..papai~


# notakecik : tetiba rasa lapaaarrr..puasa la woi!! ~_~"

20 comments:

Shaherah said...

uish.. sabar2.. lambat lagi nak berbuka.. hehe..

wah best kan dpt bonus.. heheh..

cikceriacorner said...

alhamdulila..

hehehe..lega sikit

Shamsuddin Amin said...

sukenye dia dpt bonus... =P

GreenJade said...

syronots nye dia dpt bonus.Alhamdulillah..rejki ramadhan.

sis x dpt le ..xde lak ura2 nk kasi bonus kt private sektor ni uhuhuuhuhu...tggu ujung tawon je ler napok nye...

eima said...

tu la pasal .. even sikit tu pun dah bersyukur dah sape nk bg gitu2 je

YOUsoF said...

Sekali lagi terbaca entry pasal bonus... sesungguhnya kami yang tak dapat ni terasa akan kejelesannya... ;D


Apa pun syukurrr..

Qaseh dalia adelia said...

alhamdulillah ..

Nizam Ijam said...

leh belanja nie..hehe

MamaEma said...

Syukur Alhamdulillah

tahun ini dapat rasa lagi..

Thanks PM

Bintang Biru. said...

nak jugak bonus !

padahal baru budak skolah *pangg*
hahahahaha

Syahir Ramli said...

wah boleh pow sket duit rye ni...hehehe

mizzkechique said...

buleh la suping raya...hehe

aDisH.sHidA said...

lapar yer....alololo kecian nyer..td g blog shida ada nampak makanan kan...terliur x :)

si cantik sally said...

da follow sori x pasan kekeke...huuu dpt bonus???blanje laaa..

muhamadsufian89 said...

nak mintak sikit boleh?? hehe

Ana Ghazali said...

wah untung kje gov...dah besar panjang dapat duit raya...hehe

✿....rossa alina....✿ said...

Shaherah : dah buka dahh!!hahaha..ehh dapat bonus,mestila best..heee..

cikceriacorner : alhamdulillah..ade la jugak bonus ekk..hihihi.. :)

Shamsuddin Amin : mestilah sukeeeeeee!!hahahaha.. :)

GreenJade : alaa bonus private sector lg banyak kannnn??hukhuk..

eima : untung la PM nak bagi..daripada xde dapat..kannn??hehehe.. ;p

YOUsoF : alaaa akhir tahun mesti ade kan??lagi syokkk..private sektor ni slalu dapat bonus banyakkkk..huhuhu..

Qaseh dalia adelia : alhamdulillah..hehehe.. :)

Nizam Ijam : belanjeee??cendol nak??kekekeke.. ;p

MamaEma : alhamdulillah..rezeki.. :)

Bintang Biru. : hambooi kemain lagi..dak kecik tak bleh dapat bonus..bonus kat game bleh la..kekekeke.. ;p

Syahir Ramli : sikit je k..tak boleh banyak2..hahahahaha..

mizzkechique : kene tunggu duitnye baru la boleh shopping..wuwuwu..

aDisH.sHidA : haaaa!!mestilah terliur giler tauuu!!dugaan betul..hahahaha..

si cantik sally : HAHAHAHAHA..follow terpaksa..kekeke..belanje??raya datang rumah,nanti bagi makan kuih raya banyak2..kakaka.. ;p

muhamadsufian89 : sikit je k..kalo mintak banyak,i bagi habuk..kakakaka..

Ana Ghazali : kalo bleh nak duit raya lagi..hahaha..

cik aja said...

untunglaaa keje gomen... hoho!

✿....rossa alina....✿ said...

cik aja : hahahahaha jangan jelessss..

.izzati liyana. said...

alhamdulillah. yeye, boleh belanja. :P