terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, August 11, 2011

# puasa : day 10

argghhhhhhh!!lambat nak post entry semalam..mengong betul la aku ni..ape nak buat..tido lagi penting..kahkah..


ehh??ehh??dah jadi DUA nombor laaa..1+0..kekekeke..cepat la raya..cepat la raya..hahaha..apesal ntah aku ni nak raya cepat je..baju raya belum siap lagi kokkkk..nak raya pakai baju ape??daun pisang??errr..[jangan bayangkan!!]


semalam balik kerja, hujan turun pulak kat kawasan tempat kerja aku tu..nasib baik cepat reda..kalau tak,kompem aku balik kebasahan..huhu..nak naik kete kang,takut sampai rumah lagi lambat..aiyooo..


kalau naik moto,boleh sampai tempat kerja awal..balik rumah pun awal..pastu lepas buka boleh deting² ngan cik abang..kahkahkah..sempat lagi ekk nak deting² ni..


malam tadi memang lah kuar ngan cik abang..ajak dia temankan cari CD kosong..nak burn movie yang melambak² dalam pc ni..memori dah nak full dah..


balik dari deting,terus rasa tak sedap badan..macam ada simptom² nak demam..maybe asyik kena hujan je kot..asal balik keje je,hujan..mane tak demam??


so,arini aku tak tau la nak kerja ke tak..tapi aku rasa nak kerja..sebab macam rugi je kalau aku cuti..haihhh..


dah lah,aku nak siap² gosok baju..kang lambat sampai tempat kerja pulak..tata~


@ psst²..semalam aku baru je mengadu tak dapat makan murtabak..mase buka puasa dah ade murtabak atas meja..kahkah..macam tau² je aku nak murtabak..abah aku ni kuat betul la instinct dia..sayang abah lebih laaaaaaaaa.. ♥ ♥ ♥


p/s : entry bosan..takde point nak story la pulokkk..kahkah..


-end-


# notakecik : aku ni asyik sumbat makanan kat mulut je..buangnye takde pulak..perut aku dah penuh dah ni..aku harap arini dapat berry..


20 comments:

fazrulnoor said...

selamat berpuasa ;)

dylla abas said...

kat sini pun selalu ujan.tapi ptg redah je bazar ramadhan tu.nafsu mkn punya pasal..huhu

p/s : owh..sempat dating ek bulan puasa :p

sifu im said...

cam dak techik lak ye nk raye cepat..hahaha

✿....rossa alina....✿ said...

fazrulnoor : selamat berpuasa jugeeeeeee..hehehehehe..

dylla abas : hahahaha mane yg sempat,disempat2kan..kekekeke..ajak dia temankan amek baju je..bkn deting ape pn..hehehehe..

sifu im : hahahaha..mne de budak kecik laaaa..

merahitujambu said...

biasa kita ckp je kita nk mkn apa konon2 cakap teringin..padahal nk..sbb nk perhatian..saya selalu buat cmtu

Adylia Qarissa said...

puasa cukup lagi ker nie> asyik nak sibuk raya jer...hahaaaa

teha said...

sedapnye dpt mkn murtabak.. heheh ~

[sutera kasih] said...

hehe aahhh kan dua digit dh arini kita puasa..

syoklah dpt abah yg memahami, blh kongsi abah tak?hihi

bahaya tu kalo mengisi je tp tak buang..nti byk toksik dlm bdn huhu

ika said...

eh dah nk raye ??! hahaha .

Hana Soffelia said...

Suka main hujan ni sbb tu dmam. hehe
Take care tau.

owh, beznya dpt murtabak, so lpas ni if nk mkn apa2 fkr je trus muncul atas meje. hikhik :-p

✿....rossa alina....✿ said...

merahitujambu : ooo ni mesti ske bodek2 ehh..kikikiki..gurau je.. ;p

Adylia Qarissa : hahahaha alamakkk..err..err..hahaha..stakat ni blm ade lobang2 tau.. ;p

teha : nak keee??hihihi..g beli sendiri..haha

[sutera kasih]: hahaha jgn risau..pagi tadi dah buang dah..hahahaha..

ika : esok raya..yeahh..ehh??hahaha..

Hana Soffelia : agak2 kalo rase nk makan pizza,ade x ek??hahaha

ABU said...

poin dia nak raya cepat hahahahaha

zOeY zAu YaH said...

ala sama lah kita.bju raya x siap lagik huhu..asik kena ujan kang dmm kang..sian..

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

selamt berpuasa n berbahagia selalu ya...

xmau awk skit2 ya...

Jg dr baek taw..

salam ziarah dr Ruby inspirations...

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

selamt berpuasa n berbahagia selalu ya...

xmau awk skit2 ya...

Jg dr baek taw..

salam ziarah dr Ruby inspirations...

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

selamt berpuasa n berbahagia selalu ya...

xmau awk skit2 ya...

Jg dr baek taw..

salam ziarah dr Ruby inspirations...

Rohaizam Rosli said...

huhuhu.... nak cepat raya ekkk... dah tak sabar lah tue... hahaha.... siannya balik slalu kena hujan....

✿....rossa alina....✿ said...

ABU : hahahah tu sudah tentuuuu.. ;p

zOeY zAu YaH : sob..sob..baju kne jahit sendiri tau.. :(

Pure Mahabbah Fillah : thanks coz singgah sini.. :)

Rohaizam Rosli : naik moto,tu yg kne ujan..nak naik kete jalan jammed plak..huhuhu

Hana Soffelia said...

Cer bygkan pizza tu ari ni. :-p

✿....rossa alina....✿ said...

Hana Soffelia : bestnye kalo dapat makan piza..huhuhu..