terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, August 25, 2011

saje testing² je laaa.. ^_^

ehh..entry yang INI aku saje nak test update entry dari aku punye Blackberry..hahahaha..


so jangan pelik tiba² korang tengok lain macam je entry tu kan..kihkihkih..sebenarnye,tulisan entry warna pink,tapi aku pegi edit kat pc..muaahahahaha..


main tipu sekali sekala ape salahnye..


alamak!!apesal kat luar macam mendung??ohhh!!please..janganlah hujannnnn.. T_T


# notakecik : apehal ngan internet tempat keje aku ni??kejap block kejap on blogspot pe jadah?? (==")

4 comments:

Wadi AR said...

tenet tu pose kot. maklumla penat. ekeke

Hana Soffelia said...

Aiyokkk...mendung, nak hujan.. :-p

azurin ramli said...

Ouhh.tenet kt opis buat hal tak boleh bukak blogspot itu tanda nya kena focus buat kerja.kuikuikui :p

merahitujambu said...

wah blackbery..hehehe..