terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, August 2, 2011

# puasa : day 1

hahahaha baru tergedik² nak buat day² jadah semua ni..selama ni tak de pulak nak buat kannnnn??ehhh aku kena buat la..sebab sajeee jeeee..heee.. :p

puasa hari yang pertama takde yang menarik ponnn..biase je kot..puasa macam selalu..cuma pagi² lagi dah ade orang spoilkan mood aku..

kat opis,tak kan lah tak nampak atas meja aku tengah melambak kerja..time tu jugak la ade orang nak tanye itu ini..sape??tetttttttt..nama dirahsiakan..kalau dia baca blog aku,paham² sendiri je la ekkk..[bajet macam dia bace blog aku jeeee..harap² dia tak bace!!]

balik kerja macam biasa,keluar opis pukul 5.30..pehhhh...jalan jammed tak hengat!!sampai rumah dalam pukul 7!!ni yang buat aku nak naik moto balik ni..

masalahnye,tiap kali aku nak naik moto,mesti aku selalu terbayang kepala otak aku hancusss kena langgar ngan trailer..umang aaiiihhhh...nau'zubillah..[pesen orang suka pikir bukan² memang camni..]

lepas buka,pergi solat terawih kat surau..borak² la ngan sorang akak kat sebelah aku ni..tiba² dia tanya aku soalan yang tak dijangka.. "sekolah tingkatan berape??" awww..muka aku nampak macam budak sekolah ke??kekekeke..[perasan muda pulokkkk..]

lepas solat terawih,mata aku dah tak larat nak bukak..terus tido kebabommmm tak hengat dunia..pagi ni baru nak update entry..kahkahkah..

nak siap² pergi kerja..tata..

# notakecik : nyamuk ni suka sangat isap² darah aku tauuuu..gerammm!! T_T
 

2 comments:

Amni said...

hee.. dua blogger cerita orang tegur cakap dia muda dari usia.. hehehe..

salam ramadhan almubarak dear,, =)

fadh leyanie said...

uish mmg takut kalau naik motor terbyang benda tu..