terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, August 9, 2011

# puasa : day 9

waaahhhh dah puasa ke 9 laaa..macam tak percaya la pulokkk..kahkah..nyampah..


ohh!!arini aku merempit lagi..perjalanan okey je..cuma kalau lalu sebelah trailer tu,mesti terbayang² aku kat bawah tayar tu..ishhh..mintak² dijauhkan..aku takut mati!!


haihhh macam takde mende yang menarik je arini..takde mende nak buat,blogwalking kat blog korang je la..dah bosan sangat..nak² pulak bos² semua takde..kahkahkah..tumbuh taring la jawabnyeee..masing² jadi hantu..


ni pun aku kira beruntung la ade blog..opismate aku yang cuma ada FB je,nak mengadap ape??masing² muka macam siput sedut sebab FB kena block kat opis..kihkihkih..kesiannnn..


macam² inisiatif yang diaorang cari semata² nak on FB..hahahaha masing² dah jadi demam FB..takpelah korang..sekurang²nye,tu salah satu cara nak bagi korang fokus untuk buat kerja..muaaahahaha..


tadi mase balik kerja,boleh pulak hujan kannnn..dah la aku naik moto arini..aduuuhhhhh..boleh pulak hujan time² nak dekat balik..nasib baik hujan tak lebat..cuma gerimis je..


so aku main redah je la..tak kuasa aku nak tunggu lagi..kang tak balik pulak aku nanti..Alhamdulillah la sepanjang perjalanan aku nak balik tu cuma gerimis je..takde hujan lebat pun..


ngam² sampai rumah,hujan turun renyai² pulak..macam tau² je aku dah sampai rumah..heeee..nasib baik sangat²!!


erkk!!tetibe idea aku nak teruskan tersekat!!argghhh!!terus blurr..tak ingat nak story ape lagi ni..aduuuhhhh..


kepala aku dah ting tong ni..ngantuk!!bukan ting tong sebab mende lain k..tampo kang..


okey,selamat malam..tata..


-end-

# notakecik : ngantuk gilerrrrrrrrr.. #_#



8 comments:

CIK JATT said...

cepat kan. dah nak masuk 10 hari kita puasa. ronggeng la bos takde eh:)

by the way, sis follow ur blog..

alif haris said...

hahah .. selamat mlm :D

cheqwa said...

hahaha..apekaaaah ?? :p
merempit dari mane ke mane?ngeee ^^

L said...

ibadah sunat vs menda dilarang!
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

✿....rossa alina....✿ said...

CIK JATT : bos xde,mesti la meronggeng..kekekekeke..blogwalking sampai lebammmmm..heeee..tq coz follow.. :)

alif haris : selamat......pagi!!kikikiki..saye reply komen pagi.. ;p

cheqwa : hahahahaha merempit nak pergi keje la cik kak..kekekeke..

L : :)

.izzati liyana. said...

trailer mmg sangat membahayakan. jadi berhati-hati. saya yg bwk kereta ni pun cuak kalau lalu sebelah trailer. tak payah trailer, cukup la lori pendek. risau. mesti nak jalan jauh-jauh. sampai ayh bising, ape yang kamu takut sangat ngn lori ni. hii.

Ct Arina said...

ehe^^ hari ni hari ke-10 dah. selamat berpuase!

✿....rossa alina....✿ said...

.izzati liyana. : kalo saye drive,tbe2 ade trailer potong,rase mcm kete saye nak terbangggg..huhuhu..

Ct Arina : heee dah masuk hari ke 11 da pun..kikikiki.. ;p