terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, August 16, 2011

# puasa : day 15

uwaaaaaaaarrgghhhh..arini langsung takde feel puasa..tapi,even aku ABC,aku still hormat orang yang puasa tau..aku mane ade makan nasi..cuma..cuma...cuma...........tadi terkantoi sikiiiiiiiittt ngan abah aku,aku cubit kek yang tunang aku beli malam tadi..hahahahaha..


abah aku tengok pastu senyum je..pe lagi,dah cubit,terus ngap la..kahkahkah..seb bek la abah aku sporting..kang kalau straight sangat,tak pasal² aku kene masuk van jenazah..erkk!!tidakkkk!! 


ohh!!arini aku tak datang kerja sebab macam yang aku jangkakan,senggugut aku melampau² sakitnye sampai tak dapat nak bangun..aku nak pergi toilet pun tak boleh nak bangun..haihh..terseksa jiwa raga..


last² pukul 1 tengahari jugak aku dapat bangun..dasat kan penangan senggugut ni??untung betul sape yang tak kena senggugut..takde la guling laju laju atas katil sambil nangis nangis.. ~_~


aku ni kalau sakit,memang lah tak datang keje..tapi dah tau sakit,aku tak pergi klinik pun..macam membazir je pergi klinik..ubat ntah ape² yang di baginye nanti..pastu bayar mahal²..


takpelah kalau aku tak dapat MC..means,cuti aku tu tolak kat cuti rehat aku,bukan tolak cuti sebab MC..takpe,cuti rehat aku banyak lagi..kehkehkeh.. 


ehh..tadi dapat jumpe cik abang..kahkah..tu pun nak kena citer ke??kecoh la lu bhaiii..ahhh!!takde!!aku nak citer jugak..aku temankan cik abang gunting rambut..sebab rambut dia dah panjang macam penyapu..kuikuikui..penyapu??nampak beno nipunyeeee..


okey,dah malas nak taip..kene tido awal,sok kene keje..kalau aku tak datang kang,nanti ade yang tak puas hati pulokkkk..kahkah..okebai!!


-end-


# notakecik : nyamuk banyak!!grrr~



8 comments:

Mya said...

ouh sengugut adalah tak best... banyakkan minum air suam =)

L said...

oohh.. gitu... xper.. bersabarlaaah..

sy syg awak.?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Anies Anessa said...

senggugut memang sakit..aahh,tak suka tak suka!

Hana Soffelia said...

Wah, tak payah cakap penangan senggugut, kita memang satu kapal. Tahan woo kalo kena. Baring serba xkena, skt perut memulas rasa nk toilet tp xnk plak poop, seram sejuk, lenguh peha. seksa, tulh blum kira skt nk bersalin.(eh..tiba2) hahaha pendek kata, siankn kita.. hehe

✿....rossa alina....✿ said...

Mya : mmg xbest pun..huhuhu..

L : mmg bersabar sangatttttttttt,,

Anies Anessa : sape yg ske senggugut??kikikikiki..

Hana Soffelia : wuwuwuwu..sakit sangat kan??smpai guling2..xbleh nak tido..huhu..

si cantik sally said...

✿....rossa alina....✿

hey,,...x pose ke?haha..kantoi ngah abahnye..maluuuu...sabo jek le..

dylla abas said...

sian nye kena senggugut.sy dulu ada gak.tp xla teruk sampai kena guling laju2 atas katil kan.skrg alhamdulillah..dah xde.bkn xnk share petua,tp xtau mcm mana boleh xde senggugut tu :p

p/s : kurangkan mkn berasid (masam) n bnyk minum air suam kot :)

✿....rossa alina....✿ said...

si cantik sally : hahahaha xpe abah sporting..dia xkisah..kekekeke..

dylla abas : ooo maybe sbb saye ni jarang minum air masak..mak pn suruh minum air masak banyak2..thanks ea.. :)