terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, August 23, 2011

terima kasih TM.. ^_^

fuuhh akhirnya aku dapat jugak mengonlinekan diri kat rumah..pasni aku berkurung dalam bilik lagi la nampaknye..kihkihkih..kesian kat mak abah aku..anaknye asyik terperap dalam gua je.. ~_~"


ohh!!berbalik pada tajuk entry,aku ada buat aduan kat TM tempoh hari..memang pihak TM ada cakap dalam masa 32jam,dorang solve problem tu..tapi aku tak tahu lah 32 jam dorang tu camne sebab aku buat report hari Sabtu aritu..tapi,takpelah..aku malas nak komplen pape..asalkan dorang buat kerja.. ^_^


so,tadi mase nak masuk jalan rumah aku,aku nampak pekerja TM tu pasang kabel..kesian dorang..mesti dari pagi dorang buat kerja..aku balik tu pun nak dekat waktu buka..


means,dorang berbuka kat dalam van je la kannn??hmmm..masa dorang test telefon nak kompem nombor telefon rumah aku,suara pun,alahaaaaiiii lemahhh je..macam orang tak makan..


abah aku cakap,jiran² aku pun ade problem yang sama,tak dapat nak guna telefon..ni mesti kerja pencurik kabel kan??orang lain tengah syok tido,dia buat kerja part time curi kabel pulakkk..


jahat betul la orang yang curi kabel tu..bulan baik camni,sepatutnye cari lah duit dengan cara halal..ni takkkk..nak jugak curik²..tak baik tauuuu..haishhh..tu kan dah menyusahkan orang lain..


pape pun,aku nak ucapkan TERIMA KASIH banyak² kat pekerja TM  sebab berusaha jugak memuaskan hati pelanggan yang suke komplen²..ehh!!bukan akuuuu..aku komplen je..mane ade komplen²..hahaha..


TERIMA KASIH!! ^_^


-end- 


# notakecik : lepas makan,mesti mengantuk..haihh.. ~_~"

3 comments:

si cantik sally said...

haha..bukan jiran hang jek tau..itu hari kat otel ak selang hari berhari ad jek line TM no oke..geram plak ak..kahkah..eee..sampai nak bw pon terbantot jadilah ak pak pacak depan pintu heheh

Adylia Qarissa said...

pakai unifi ke?? :)

✿....rossa alina....✿ said...

si cantik sally : ha??ye ke??tp skrg da ok kan??hehehehe..

Adylia Qarissa : xlah..guna streamyx je..huhuhu..tu je yg mampu.. :)